mandag den 31. maj 2010

Igår






Lidt billeder fra dagen igår. Mødtes med Alice til brunchtid og fik en traditional 'English Breakfast' puha man er mæt efter sådan en omgang. MEGET RICH. Efter det tog vi på 'Sunday Up Market' i Brick Lane. Her blev der kigget på boder og indkøbt fødseldagsgave til en hvis Hr. Rasle som snart kommer på besøg. Alice elsker blomster så vi spadserede op til 'Columbia Flower Market'. Der var vildt mange mennesker så da vi havde købt det vi skulle, trak vi ned i en sidegade hvor vi fik en forfriskning. Det var det hyggeligste idylliske sted. Siddende der på bænken sammen med Alice tænkte jeg at alle søndage burde være som denne. Blandt venner og med intet andet formål end at have det rart og bare nyde de gode ting.
Jeg er normalt ikke til planter, men købte alligevel en lille potteblomst. Når man som jeg bor på et standardværelse er det faktisk meget rart med lidt liv i form af en blomst, så den står nu og pryder. Alice tog tilbage til Kentish Town omkring kl. 3 og jeg luntede hjemad. På vejen hjem gik jeg forbi den hyggeligste indretningsbutik i Redchurch Street. Så en masse fine ting, som nok ender i kufferten og bliver udstillet diverse steder i hjemmet på Haveselskabetsvej (bla. den fineste kaninlysestage, har jo en ting med kaniner). Da jeg kom hjem sad jeg og nød solen ude foran huset og kiggede på fede børn der løb rundt i kvarteret. Det er 'Bank holiday weekend' så jeg har fri idag, hvilket betød at det var ok at gå ud igår aftes. Blev lidt fuld i det og dansede det meste af aftenen. Idag står den på rengøring i det lille hjem. Her trænger VIRKELIG.

lørdag den 29. maj 2010

Opdatering




Lige en super kort opdatering på ugen. På billederne ses jyderne og jeg. hæhæ. Pernille (mørkt hår) er indkøbs praktikant fra Teko hos Louise. Maria (lyst hår) er også fra Teko og i praktik herovre. Vi nyder en lille fyraftens...jeg blev lidt tipsy.

Mandag: Arriverede fra danmark kl ca 22
Tirsdag: Første rigtige dag hos Louise. Lave mønster til skjorte. Slappe af aften, mange nye indtryk.
Onsdag: Hos Louise. Færdiggøre skjorte sy op og ret på mønster. Til Alice' søsters musicalshow.
Torsdag: Hos Louise. Hente samples. Lave grafisk arbejde sammen med Pernille (indkøbs praktikant). Drinks på Regent Street med Pernille. På Catch med Julia ( flatmate).
Fredag: Hos Louise. Lave syprøver. I byen med en masse svenskere.
Idag: chillax og måske en tur ind til byen. Tøjvask.

Sorry

Hejhej. Har ikke været så aktiv den sidste uges tid..... Men lidt positivt er det for det betyder at jeg har haft travlt. Imorgen eller rettere sagt, senere idag vil jeg opdaterer jer omkring den seneste uge......

fredag den 21. maj 2010

Art Against Knives

Hej hej. Er i Dk i denne weekend så der bliver nok ikke så meget tid til blogging, men jeg ville lige sende et link til filmen som jeg hjalp til med for nogle uger siden. Jeg er selv med i en scene hvor jeg trykker med silkerammer meget kort. Alice bliver interviewet og siger kloge ting se den her

onsdag den 19. maj 2010

Dag idag





I dag var jeg på The National Gallery. Meget stort og flot museum, med mange kendte værker. Havde ikke checket deres hjemmeside inden jeg tog derhen.....hmm det skulle jeg vidst have gjort. Der er nogle kæmpe værker jeg havde overset f.eks. The Arnolfini Portrait. Hvilket betyder at jeg helt sikkert skal derhen igen.

Nyt sted....




Her er så mit nye værelse. Meget praktisk. Flyttede i mandags. Der er kun 2 af de 4 svenskere der er flyttet ind endnu. De er rigtig søde så det tegner godt....

mandag den 17. maj 2010

Flytning

Idag flytter jeg til det nye sted....hvilket betyder at jeg nok ikke har internet i den nærmeste fremtid. Jeg vil prøve at opdatere fra diverse cafeer med gratis WIFI. Kommer til DK torsdag til mandag for at fejre min onkel Allan som bliver 50 så det kan være at jeg ser nogen af jer......

søndag den 16. maj 2010

Tate and Roast








Idag var Tom og jeg på Tate Modern. Det er et skønt museum. Idag var der bare sindsygt mange mennesker og skrigeunger 'never go on a sunday'. Bagefter spiste vi på en restaurant i nærheden hvor vi fik som man kan se en 'Sunday Roast'. Det var virkelig rart at få nogle kartofler og noget sovs. Tårnet der stritter ud af min hestehale er Big Ben. Tom tog egentlig et billede hvor man bedre kan se tårnet, men jeg synes det her var sjovest.....

lørdag den 15. maj 2010

tung i hovedet

Hej hej. Idag er jeg lidt tung i hovedet. Det var meningen jeg ville tage på Portebello Road Market og chille rundt, men jeg er lidt småskidt. Måske jeg bare skal skide på det og drøne derudaf. Keder mig ved bare at være herhjemme.....

fredag den 14. maj 2010

Picnic på gulvtæppet





Idag havde jeg ingen planer og kunne ikke overskue endnu en dag med at gå og glo på butikker (believe it or not), så jeg var glad da Alice inviterede mig hjem til hende og Tom for at hænge. Alice er syg og Tom havde en fridag. Vi mødtes ved Kentish Town og handlede ind til frokost og muffins. Billedet er fra frokostdelen som var helt vildt skøn. Da vi var færdige med at spise, fiksede Tom køkkenet og bagte muffins, men Alice og jeg sludrede. Se det er hvad jeg kalder en gentleman. Det var rigtig hyggeligt. Nu er jeg hjemme og kan mærke lidt ubehag i min næse som når man er lige ved at blive forkølet. Det gider jeg overhovedet ikke så det er på hovedet i seng med en stor kop the. Imorgen vil jeg tage til den lokale herbal-shop og få fat i mine Echinea-dråber.

Torsdag






Billede 1: slikke slik
Billede 2: slik
Billede 3: Meget dårligt hår. Ved ikke om i kan se det men håret er meget kort på toppen og stritter....
Billede 4: utrolig sejt navn til meget dårlig butik

torsdag den 13. maj 2010

Flytte flytte flytte

Ja, nu ser det hele endelig ud som om det er ved at lykkes. Jeg får nøglerne til huset på mandag og kan flytte ind sammen med 4 søde svenske piger. yup yup... idag har jeg været inde i midten og osed rundt. Det blev til frokost i China town og eftermiddags the ved Kingly court. Rigtig hyggeligt sted. Man kunne også få den helt store omgang afternoon thea. Det blev dog kun til en enkelt kop som var meget fruity og lækker. Imorgen ved jeg ikke hvad jeg skal lave. Nogen forslag??? Lørdag tror jeg tager til Portebello Market og lurer og så skal jeg helt sikkert forbi 'The Travel bookshop' i Notting Hill....

The Drums



Her til aften havde Alice inviteret mig hen på hendes arbejde hvor de laver forskellige events blandt andet 'The Hospital Club'. Det er en membersclub der en gang om måneden holder sessions sammen med Mercury music. I aften var det så 'The Drums' samt ' Bombay Bicycle Club' der skulle spille. Kendte umiddelbart ingen af disse bands indtil 'The Drums' spillede dette nummer. Deres energi på scenen var helt vild og jeg blev lidt 'music in love'. Happy times. Check dem ud! Der er en smule The Cure over dem på en eller anden måde. Jeg er fluks på vej til Itunes store for at downloade deres album.
Hey har lige fundet ud af at de spiller på vega d. 2 juni....

onsdag den 12. maj 2010

The Natural History Museum








Idag var jeg på museum. Normalt når jeg rejser besøger jeg museer der enten udstiller moderne kunst eller design. Idag besluttede jeg mig for at tage på 'The Natural History Museum'. Det var virkelig godt. Bare bygningen var nok til at imponere mig. De er vidst meget kendt for deres dino-samling, men den synes jeg ikke var så fed. Til gengæld nød jeg virkelig mineral og ædelstenssamlingen. Laver nok en Post snart med billederne der fra. Det var virkelig inspirerende og jeg tænkte straks i beklædning da jeg gik rundt og kiggede. Undskyld det lidt sjove billede af mig. Det er lidt svært at tage billede af sig selv. Faldt også over en ægte udstoppet Slow Loris som jo slet ikke er til at stå for. Det er nok et af verdens sødeste dyr. Se en levende en her.

Food



Igår tog jeg mig sammen og fik lavet lidt mad. Hele dagen igår blev brugt på at gå at vente på at ham fyren med værelset skulle ringe. Om eftermiddagen fik jeg så en besked i min facebook indbakke fra en ven til en ven, om at jeg kunne leje hendes værelse hvis jeg ville fra nu til starten af juli. Hun sagde at i slutningen af juli ville hun og hendes 4 svenske roommates hjælpe mig med at finde noget andet eller jeg kunne blive i huset og bo på sofaen. Her kommer så det bedste... prisen for værelset var 200 pund billigere end det andet. Selvfølgelig er det ikke så smart med juli, men tanken om at bo sammen med 4 svenske piger der laver det samme som mig, i forhold til at bo med en 30-something modefotograf der aldrig er hjemme tiltaler mig mere. Så ja der flytter jeg altså ud, nok på mandag.
Tilbage til maden. Hjemme hos Alice i forgårs lavede vi linser, noget jeg normalt ikke selv laver. Fandt ud af det var ret nemt og lækkert og frem for alt mættende så jeg besluttede mig for selv at prøve det af igår. I linsesalaten er der bønner, rødbeder og en dressing rørt med citron, olie, hvidløg, salt og peber. Til salaten honningstegte jeg et kyllingebryst og fik en skive brød med smørbar gedeost. NAMME NAM. Idag er der gode rester til en lækker sandwich som jeg tror jeg vil droppe i tasken og tage med mig hen til ' The Natural History Museum'. I aften skal jeg til et event som Alices firma holder. Noget med noget koncert og prisuddeling, men vigtigst af alt GRATIS DRINKS.

Pasteller



Tæt på hvor Alice bor ligger denne gade. Jeg synes det er så fint med de pastelfarvede huse. Der er noget sydlandsk over det. Gæt hvad for et jeg ville bo i?

tirsdag den 11. maj 2010

mig




Et billede taget af mig i lørdags. Det er ret sjovt så meget man kan se mit ar ved øjet. Jeg ser det slet ikke selv mere.

Nervøs

Puha, man ved aldrig om man er købt eller solgt i denne her by. Skrev til ham med værelset, at jeg ville ringe til ham igår aftes og aftale hvordan og hvorledes med indflytning, men han tog ikke sin telefon. Skrev en sms, at han bare kunne ringe når han havde tid og at det ikke gjorde noget om det var imorgen (altså idag). Han har ikke ringet. Så jeg går og bliver lidt små nervøs. Er ikke så god til denne nervepirrende boligjagt. Tror først jeg er rigtig rolig når jeg står med nøglerne til lejligheden i hånden.

mandag den 10. maj 2010

AT LAST

Yeah, har fået et sted at bo...Det er i Whitechapel hos en modefotograf der er ude og rejse hele junio g juli så jeg har næsten stedet for mig selv. Det er en virkelig fed lejlighed. Den er ret dyr, men det er samme pris som nogle af de andre steder jeg har set på. Fik ikke fortalt jer om et sted jeg var ude at kigge på igår. Det var hos en indisk familie. Jeg kom ind i en mørk entré og blev ført op til et værelset som jeg skulle kigge på. Døren blev åbnet og i sengen lå en indisk mormor og sagde "Hello" resten af lejligheden var også helt mørk og på badeværelset drev fugten ned af væggene. Godt nok kunne jeg sparer 200 pund, men der er jeg altså en anelse for sart.....

streetstyle

Ville ønske jeg var lidt mere modig og turde spørge de seje mennesker jeg ser på gaden om jeg må tage billeder af dem for der er virkelig nogle cool birds og amazing chaps herovre...

Househunting







Idag har jeg været ude og kigge på værelser. Kan ikke overskue at fortælle så meget om det lige nu, men vi krydser fingre for et værelse i Whitechapel. Mellem de forskellige room-viewings var der tid til at slå et smut forbi markedet ved Brick Lane hvor jeg spiste den lækreste Falafel wrap. Udover skønne madboder var der også en masse dejlige boder med tøj, smykker og accessories godt jeg ikke havde så mange kontanter ellers var der røget et par kjoler med hjem. Imorgen skal jeg til Louises studio og færdiggøre nogle mønstre vi har arbejdet på i sidste uge. Jeg håber på at jeg kan koncentrerer mig lidt mere end i fredags hvor jeg var så forvirret og frustreret over boligsituationen.

Lørdag






Lidt billeder fra dagen igår.... Jeg hjalp Alice og hendes venner med optagelserne til en film om deres charity event de har arbejdet på det sidste år. Deres ven Oliver Hemsley blev i november 2008 stukket ned helt uprovokeret på en gade i Østlondon. Oliver overlevede heldigvis og sammen med hans venner (Alice, Katy mfl.) fik de stablet Art Against Knives på benene som har til formål for det første at skabe opmærksomhed omkring bandekriminalitet og for det andet at skabe kreative workshops og væresteder for unge med forbindelse til bandemiljøet. Projektet har fået rigtig meget positiv medieomtale og mange designere og kunstnere har gået ind og sponsoreret med billeder eller tøj som så er blevet solgt på auktion. Læs mere om det her
Jeg løb frem og tilbage fra location til opholdsted hele dagen med props. Det var en hård dag, men rigtig hyggeligt og det var nogle spændende mennesker der var involveret. Da jeg kom hjem tog jeg ud og spiste med Agnete. Agnete har boet på sofaen siden fredag og skulle til audition igår hos the Irish Ballet. Vi har hængt lidt ud sammen og det har været rigtig hyggeligt at have en at spise aftensmad med de sidste par dage. Hun fik desværre ikke jobbet, men kommer tilbage i juli for at danse med Hotel Proforma og deres darwinistiske performance/opera 'Imorgen om et år'.

lørdag den 8. maj 2010

Long time no writing

Undskyld jeg ikke har fået opdateret siden i Fredags. Der kommer nok et indlæg senere idag. Leder stadig efter bolig..... Skal ud og kigge på 4 steder imorgen. Så forhåbentlig er der noget af det jeg kan få.......

torsdag den 6. maj 2010

Et lille billede fra en anden storby....

Bolighelvede

FUCK jeg er trist over den her boligsituation.... Det er bare så pres. Katys værelse er overhovedet ikke en mulighed længere. Hendes Landlord vil have at de flytter ud af lejligheden både hende og hendes bror. Det sted jeg kiggede på igår svarer først endeligt tilbage imorgen, da hun lige vil hele møllen af ansøgere igennem. Nu har jeg skrevet til 4 forskellige steder og ringet til jeg ved ikke hvor mange......åh vil bare have en ordentlig base nu.

onsdag den 5. maj 2010

Todays Purchase



Det blev ikke til V&A, Grace Kelly og sommerfugle idag. I stedet for jeg vild i området omkring Brick Lane uden nogensinde at finde Brick Lane. Nåh men var ude og kigge på et værelse som var på størelse med en skotøjsæske, men selve lejligheden var ret cool. Det var en gammel lagerbygning så der var kæmpe vinduer. Hvis jeg ikke hører fra Katy, siger jeg ja til det imorgen, men der er 12 om budet så vi må håbe jeg har gjort det bedste indtryk. Når man ikke har så meget at lave og man er i London kommer man til at shoppe.... Idag har jeg købt en grøn silkeskjorte, som jeg havde set på før i en vintageshop. Ved ikke helt om jeg skal være lidt fashionblogger agtig og lave sådan nogle 'DAGENS' billeder??? Synes ikke rigtig jeg kan konkurrere med de smarte mennesker fra Hipstercentral. Nåh men ud over silkeskjorte blev det til balsam og stylingprodukt fra Aussie (ahh de dufter godt), en bodylotion med E-vitamin (skulle være godt for tuschen) og 3 neglelakker fra American Apparel som jeg fik anbefalet igår af en norsker. Tror det var det. Godt jeg snart starter rigtigt hos Louise så der ikke er så meget tid til Shopping.

Distinction

Lige en lille sjov ting. Igår var jeg på vej hen for at kigge på værelse da en pige kommer gående mod mig. Hun har helt sort tøj på, hendes hår er sat op i en knold højt på hovedet og i hånden holder hun en cola. Jeg kunne ikke lade være med at smile og grine lidt for vi var fuldstændig ens. Meget interessant modestudie synes jeg og et godt eksempel på hvor meget trends og tendenser styrer. Dog tror jeg colaen var en tilfældighed og ikke et modefænomen......

V&A og Norskercrowd






/>

Hej hej. Igår tog jeg på V&A og så den permanente udstilling. Det er et rigtig skønt museum,ærgrede mig så meget over at jeg ikke havde taget tegneblokken og blyet med. Var lidt skuffet over fashiondelen, da jeg troede at den ville været noget større. Tager der hen idag sammen med Ida Marie (norsk dame på studietur med KEA her) og ser Grace Kelly udstillingen. Bagefter vil jeg prøve at lokke hende med på Natural History Museum. Her skulle de have en levende udstilling af sommerfugle. Ret vildt. Efter museumseftermiddag tog jeg hen og kiggede på værelse (eller det troede jeg at jeg skulle). Kl. kvart i 7 mødte jeg Truls (norsker) på Whitechappel. Efter noget tid stødte flere til og vi spiste middag på en meget hektisk indisk restaurant som serverede meget stærk mad derfor har vi alle sammen meget røde kinder på billedet. Reklamen for DK så jeg på en tubestation, hvis jeg var fra udlandet tror jeg ikke jeg ville besøge Danmark.

mærkelig dag

Hmmm... har ikke hørt noget fra Katy. Hun lovede at hun ville sende en mail. Har også sendt hende en sms. Nåh, men tog ud idag for at se på et andet sted, men der var ikke nogen der svarede når jeg ringede på døren. Da jeg kommer hjem her til aften ligger der så en mail i min inbox hvor der står at planerne er ændret og man først skal komme imorgen.... so much trouble. Gi' mig et værelse nu. Billeder fra dagen idag kommer imorgen og inkluderer både nordmænd og flotte skulpturer....

mandag den 3. maj 2010