onsdag den 27. april 2011

tirsdag den 26. april 2011

Digital print

Today print print print


I dag og i morgen går det ned på tekstilværkstedet hvor jeg skal printe mit sort/hvide print... ovenstående er et print in progress.

søndag den 24. april 2011

Farver


Jeg indfarver mange af mine stoffer selv. Her er et udpluk af indfarvningsprøverne...

Moodboard...

Min opslagstavle ser sådan her ud lige nu. Jeg skal så små til at udvikle mit sidste sæt multicolor-sættet som skal indeholde print. 

En opdatering...





En opdatering fra 'stautland'. Jeg knokler for at få alle stauter færdig til d.3/5, men begynder også så småt at få syet nogle ting færdigt. Det er skønt at se når tingene lykkes og bliver som man havde tænkt det. Ovenstående billeder er styles jeg arbejder på lige nu. 

mandag den 11. april 2011

lørdag den 9. april 2011

Print placering




Natten til torsdag arbejdede jeg med projektering af mønster på min lange kjole. Det er meget vigtigt for mig at formen på beklædningen og mønstret spiller sammen. Ved at bruge denne metode kan jeg få en idé om hvor det kunne være mest "hensigtsmæssigt" at placere de enkelte mønster dele. Ved at lave denne øvelse har jeg også fundet ud af, at jeg skal udvikle nogle længere mønsterelementer der passer bedre til den lange form i kjolen. 

Succes





Hey... det blev sort. Lidt heldig har man lov til at være nogen gange. Så er jeg klar til at printe det efter påske wup wup.

onsdag den 6. april 2011

SORT SKAL VÆRE SORT


Imorgen skal jeg lave prøveprint på det sort/hvide. Det er noget jeg har udskudt i lang tid fordi jeg tror at jeg er lidt bange for det. Har før skulle digitalprinte sort hvor det ikke er lykkedes. Sort er mange farver og derfor kan det nemt gå galt og enten blive grønligt, rødligt eller gulligt. Det er noget rigtig rod når man arbejder med en så kraftig sort/hvid kontrast som jeg gør. SORT SKAL VÆRE SORT...

fredag den 1. april 2011

Dem her ønsker jeg mig...(har ikke en skid med afgang at gøre)


Da jeg var teenager ønskede jeg mig dem her helt vildt, men jeg måtte ikke få dem for mine forældre, da de var bange for at jeg skulle brække benene på dem. Nu er jeg stor nok til selv at bestemme.