fredag den 25. februar 2011

Kollektion






Idag har jeg prøvet at få et bedre overblik over kollektionen. Jeg har prøvet at regne ud hvilke styles jeg skal bruge til hvert sæt. Med nogen af sættene er jeg lidt på bar bund, men det er meget godt at have nogle åbne ender.   Det er her der er plads til at udvikle og skabe nye inputs hvilket er rigtig fedt. Selvom det ser lidt kaos ud i skitsebogen så bare rolig... Jeg har styr på det.

4 kommentarer:

  1. Det ser så fint ud - og det ligner du har totalt overblikk ! Jeg leder stadig efter Zink - men jeg har ikke vœrt i nœrheden af de gode magzine stores ennu, men håper at nå det på mandag :)

    Men din skitse bog ligner en lille million mon venn - du er sej !

    hei du

    SvarSlet
  2. Hej Becky Lou, faldt lige over din blog, super inspirrende.
    Tænkte på om du har nydt alle dine år på Danmarks Designskole?
    Nu er det jo sådan at det er mit helt store mål at blive accepteret på skolen i 2012. Pt er jeg selv designstuderende bare på et college i England, i stedet for at gå på gymnasiet, da jeg altid har været sikker på at modeverden er noget for mig.
    Har du nogle gode fif til hvad kan være fordelagtig at have på CV'et når man vil ansøge??

    /Hannah

    SvarSlet
  3. Hej Hannah

    Det lyder rigtig spændende med London. Jeg startede på Designskolen da jeg var 19 efter et højskoleophold på Den Skandinaviske Designhøjskole i Randers som jeg kun kan anbefale. Jeg ved ikke om jeg kan sige noget der er godt at have på CV'et inden man starter, det lyder jo som om du er ved at fylde godt på, med dit collegeophold i London. Det vigtigste i forhold til hjemmeopgaven, som man laver ved optagelse, er at man viser at man kan løse et designproblem, og at man har en proces. Jeg stopper på skolen til sommer, men hvis du er i KBH inden, er du meget velkommen til at komme forbi og så vil jeg gerne vise dig rundt og snakke mere om emnet.

    Er glad for du synes om bloggen...

    /Rebecca

    SvarSlet
  4. Mange tak for tippet med Den Skandinaviske Designhøjskole, det kunne måske være jeg skulle overveje det. Hvor lang tid brugte du på skolen? :)

    Det er da vildt sødt af dig at tilbyde det! Det kan jeg være at jeg følger dig op på dit tilbud, skal nemlig tilbage til DK omkring påske tid :)

    /Hannah

    SvarSlet